Μαθήματα παραδοσιακής Κρητικής μαγειρικής

Μαθήματα μαγειρικήςΕάν ενδιαφέρεστε για την κρητική κουζίνα, το ελληνικό φαγητό ή απλά σας συναρπάζει η μαγειρική, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα μαθήματα παραδοσιακής Κρητικής μαγειρικής.
Μαγειρεύετε, δοκιμάζετε και απολαμβάνετε τις κρητικές συνταγές και παρασκευάζετε ιδιαίτερα νόστιμα τοπικά εδέσματα με την καθοδήγηση και τη βοήθεια της έμπειρης ντόπιας μαγείρισσας μας, κας Κούλας.
Η κα Κούλα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό της Κρήτης, μεταφέρει όλη τη γνώση και την παράδοση της οικογένειάς της την οποία μοιράζεται μαζί μας με αγάπη και αγνότητα. Είναι επίσης η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Συνταγές της Κρήτης», το οποίο εκδίδεται στον Καναδά και την Αμερική, όπου η κα Κούλα ζούσε για χρόνια.
Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με αγνά Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, λαχανικά, τυρί, κρέας, κρασί κτλ και φυσικά όλα τα συστατικά είναι φρέσκα και ντόπια. Επίσης κατά τη διάρκεια του μαθήματος δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα, το ελαιόλαδο και τα άλλα συστατικά που χρησιμοποιούμε.
Στο τέλος το μάθημα μαγειρικής μετατρέπεται σε γιορτινή βραδιά, καθώς θα απολαύσετε τα πιάτα που έχετε ετοιμάσει μαζί με ντόπιο κρασί, ψωμί, μουσική ψυχαγωγία και ωραίες ιστορίες ......
Καλή όρεξη!
 

Ένα μέρος που εμπνέει...

Ένα μοναδικό μέρος με το όνομα «Φάμπρικα» στην καρδιά της παλαιάς γειτονιάς του Βάμου, «φιλοξενεί» τα μαθήματα μαγειρικής. Ένα παλιό ελαιοτριβείο του 1846 με ενετικές αψίδες και μεγάλες μυλόπετρες, θα σας εμπνεύσει για να περάσετε ένα τέλειο απόγευμα!
 

Λεπτομέρειες

  • Διάρκεια ± 4 ώρες
  • Καθημερινά μαθήματα με μικρές ομάδες
  • Μαγειρεύετε 5-6 διαφορετικά πιάτα
  • Παρέχονται πλήρεις γραπτές συνταγές
  • Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχών ειδικές διατροφικές ανάγκες
  • Cost: Adult 80 € ,Child (11 - 16 years old) 50 € Child (5 - 10 years old) 35 € (children< 5 years old are Free of charge). For a private class ask us.

Χρήσιμες πληροφορίες...

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχών ειδικές διατροφικές ανάγκες. Όλες οι πληροφορίες για το μάθημα μαγειρικής, παρέχονται μέσω του τουριστικού γραφείου μας. Το πρόγραμμά μας λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορούν να συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών.